Lasje in frizure zvezdnic izgledajo čudovito

lepi-lasje


Lasje in frizure zvezdnic izgledajo čudovito, 
zaradi nekaj preprostih trikov

Čudovite pričeske zvezdnic, ki jih lahko vidimo na ekranih in na ulici, zahtevajo veliko več, kot si mislimo. Zvezdnice posvetijo veliko časa svojemu zunanjemu izgledu. Ne smejo si privoščiti napak, saj jih večinoma zalezujejo razni novinarji in se kaj kmalu znajdejo na rumenih straneh. Zato obstaja nešteto trikov, s katerimi urejajo svoje lase.

 

Konstantna barvanja

Tako je. Zvezdnica nikakor ne sme dovoliti, da bi se na njej znašel kak siv las. Prav tako so slavne osebe znane po tem, da rade menjujejo barvo za barvo, tako da lahko v enem letu na njih vidimo celo paleto barv. En in isti izgled namreč hitro postane dolgočasen in njihov ugled zahteva, da izgled spreminjajo pogosteje, kot drugi ljudje.

 

Na tone izdelkov za nego las

Zapletene pričeske zahtevajo veliko izdelkov za nego las. Spreji in voski ter drugi izdelki za popoln stajling zahtevajo veliko časa, precej veliko prostora v kopalnici ter zelo debelo denarnico. Nič od tega seveda ni težava zvezdniških imen, saj se z denarjem lahko kupi skoraj vse. V kupu blišča in bogastva se pojavi veliko pkodljivih snovi, vendar to večino ne odvrne od nakupa. Izgled je namreč najpomembnejši.

 

Pripomočki za urejanje
Različni pripomočki za kodranje, ravnanje, ki delujejo na osnovi vročine so v zvezdniških kopalnicah nenehno v uporabi. Da vročina ne poškoduje las, pa ti potrebujejo redno nego z najdražjimi maskami in izdelki, ki si jih navadni smrtniki težko privoščimo. V uporabi so predvsem olja, ki poskrbijo, da na laseh ne nastanejo trajne poškodbe in ohranjajo njihovo barvo.

 

Modne zapovedi
Sledenje modnim zapovedim je za znana imena neizogibno. Tako morajo biti vedno v koraku z modo, spremljati novosti in se prilagajati vsem novim modnim muham. To je lahko od časa do časa zahtevno, bolj kot v primeru, da beremo ženske revije le za zabavo. Z leti se spreminjajo tudi tipi frizur, ki jih opažamo na ulicah. Letošnja moda zapoveduje kratke pričeske, ki jih videvamo zmeraj pogosteje. Vendar pa te niso najbolj zaželene na rdečih preprogah, kjer še zmeraj kraljujejo dolgolaske.

 

Saj nihče ne ve

Šik izgled je čudovita vstopnica na rdečo preprogo. Dolgolase lepotice, ki krožijo po zvezdniških dogodkih pa vendarle niso tako naravne. Večina jih namreč uporablja podaljške za lase. Ti se enostavno pritrdijo na kratke pričeske in se nato brez večjih težav tudi odstranijo. Ta modna muha je dostopna tudi denarnicam navadnih smrtnikov. Za ogled pritrjanja clip on podaljškov, si oglej video.