CMS izdelava spletnih strani

Ukvarjamo se z izdelavo spletnih strani. Ponujamo Open Source programiranje sistemov:

  • Joomla
  • Worpress
  • Opencart
  • Drupal
  • Magento
  • CS Cart

Open Source ima svoje prednosti saj so sistemi za izdelavo spletnih strani ali spletnih trgovin že narejeni.
Izdelava, oblikovanje, optimizacija in gostovanje spletnih strani Multimedija ni le
naša strast, temveč tudi naša velika moč – profesionalna švicarska kakovost
za pošteno ceno.

 

Naše storitve:

Optimizacija spletni strani cms (CMS Content-Management-System Wikipedia) in oblikovanje spletne strani. Spletno gostovanje, grafično oblikovanje (na primer: CGP – celostna grafična podoba, oblikovanje logotip), optimizacija spletni strani/SEO za iskalnike Google, Yahoo, Najdi itd, optimizacija marketing in trženje oglasov skupaj s podporo in svetovanjem.

 

Poiščite si spletnega upravitelja, ki vam ne bo izdelal samo spletnih strani s sporočilom „zdravo, tukaj sem“ za nekaj ali pa celo več evrov, temveč dajte poudarek na najpomembnejše: TRŽENJE! Prodaja je edino, kar prinaša dobiček – vse drugo so samo stroški! Preko 80% uporabnikov interneta, se informira preko spleta pred nakupom nekega izdelka. Drugače povedano: Kdor nima, oziroma nima profesionalen spletno nastopanje, že vnaprej izgubi eno stranko. Kdor ne bo najden, ne more preko spletna prodajat.

 

Da bi z vašo spletno stranjo izkoristili ta velik potencial in dosegli večji promet, potrebujete marketinško usmerjen spletno nastopanje. Ta marketinško usmerjen spletno nastopanje pa se začenja že z ustvarjanjem vaše strani – in to večina skrbnikov spletnih strani zapostavlja. V primeru, da je pri ustvarjanju spletne strani marketing zapostavljen, ne bo ta stran nikoli prišla v sprednje uvrščene strani v Googlu in s tem ne bo ustvarjala prometa. Veliko skrbnikov spletne strani vam predstavi na stotine svojih referenčnih spletne strani, toda, ali. Spletni strani razvoj je zelo kompleksen projekt: Samo vizualno lep oblikovanje spletni dizajn ne bo vaše spletne strani pripeljal na prvo stran Google indeksa. Le z eno profesionalno optimizacijo, lepim spletnim dizajnom ter hitrim nalaganjem gostovanja lahko dosežete ta cilj. Veliko skrbnikov spletnih strani lahko naredi privlačen spletni dizajn, vendar jih pa zelo malo ve narediti profesionalno optimizacijo vaše spletne strani. Lep dizajn in popolna optimizacija spletne strani pa vam nič ne koristita, če gostovanje ni profesionalno.

 

Optimizacija predstavlja vašo vidnost v spletnih brskalnikih in v primeru da optimizacija ni dovolj dobro narejena, je posledica ista, kot da spletne strani sploh nimate. Pri nas dobite vse kar je potrebno za uspešen spletni nastop: Lep spletni dizajn, profesionalno optimizacijo ter hitro in zanesljivo gostovanje. Mi smo komaj potem zadovoljni, če imajo naše stranke optično lep spletni dizajn, ko je optimizacija spletne strani odlična in za profesionalno gostovanje vam garantira Worldsoft AG (Švica).

Pri nas stranka ni le ob naročanju strani na prvem mestu – pri nas stranka ostane za vedno na prvem mestu!
Mi že pri ustvarjanju vaše spletne strani polagamo veliko pozornost na vaš marketinško orientiran spletno nastopanje (optimizacija vaše spletne strani za iskalnike/SEO)(SEO Wikipedia), brez tega, da bi za vas nastali dodatni stroški. Potrebujete spletno nastopanje, ki vam bo prinesel veliko novih interesentov (=več dobička) in ki trženje opravlja avtomatsko (= manj stroškov)!

 

To in še veliko več prejmete pri nas – zaupajte največji evropski spletnih agenciji.